za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

FEMEVALL 30 TABLETA

Kategorija:

Original price was: 1,335.00 rsd.Current price is: 1,134.75 rsd.

Femevall je prirodni proizvod sa 5 aktivnih principa koji svojim sinergističkim delovanjem omogućavaju optimalan efekat kod prevazilaženja problema prelaznog doba žene i kao odlična podrška u…

Femevall je prirodni proizvod sa 5 aktivnih principa koji svojim sinergističkim delovanjem omogućavaju optimalan efekat kod prevazilaženja problema prelaznog doba žene i kao odlična podrška u regulisanju poremećene hormonske ravnoteže.
Preporučuju se:
-kao pomoć kod simptoma menopauze, valunga – iznenadnih talasa vrućine i pojačanog znojenja (naročito noću)
-nesanice, nervoze (anksioznosti) i lupanja srca
-za prevenciju osteopenije i osteoporoze
-za zaštitu srca i krvnih sudova od progresije ateroskleroze i hiperlipidemije.
Sastav:
-suvi ekstrakt crvene deteline
-suvi ekstrakt cvasti hmelja
-pivski kvasac
-vitamin E
-vitamin D
Crvena detelina doprinosi olakšavanju simptoma hormonskih varijacija, pokazuje pozitivan efekat na snižavanje holesterola, prevenciju osteoporoze, smanjenje verovatnoće nastanka krvnih ugrušaka i arterijskih plakova.
Hmelj ispoljava pozitivan efekat u vidu smanjenja talasa vrućine i pojačanog znojenja, nemira i nervoze.
Vitamin E kao snažan antioksidans je koristan i u borbi protiv starenja, za ublažavanje bora i fotostarenja, a takođe pomaže u zadržavanju prirodne vlažnosti i preporučuje se za negu suve kože.
Vitamin D3 je važan za mineralizaciju kostiju i zuba i dobru iskoristljivost kalcijuma unetog hranom i sprečavanje osteopenije i osteoporoze. Takođe, pokazuje i antikancerogeno, antioksidativno kao i blago antidepresivno dejstvo.
Pivski kvasac je bogat izvor B vitamina kao i selena i hroma. Vitamini B grupe značajni su za dobar metabolizam ugljenih hidrata, masti i proteina, ali i pravilno funkcionisanje nervnog sistema i zdrav izgled kože, kose i noktiju. Selen je značajan za proizvodnju hormona štitne žlezde i kao sastavni deo antioksidativnog sistema u organizmu, dok hrom pozitivno utiče na regulaciju nivoa glukoze.
Upotreba
Prema priloženom uputstvu

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop