za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Exedol®, 20 kapsula

1,574.63 rsd

Exedol® deluje blagotvorno na kosti i pokazuje povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova. Hondroitin predstavlja prirodan sastojak hrskavice zglobova i neophodan je za odr…

Exedol® deluje blagotvorno na kosti i pokazuje povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova. Hondroitin predstavlja prirodan sastojak hrskavice zglobova i neophodan je za održavanje integriteta tkiva. Zajedno sa glukozaminom koristi se kod problema izazvanih osteoartritisom. S-adenozil L-metionin učestvuje u proizvodnji glukozamina i hondroitin-sulfata u ljudskom organizmu čime se ostvaruje dodatni blagotvorni efekat na funkciju i zdravlje kostiju i zglobova. Kompleks vitamina i minerala u Exedol® kapsulama doprinosi normalnom održavanju kostiju, mišića i formiranju vezivnih tkiva, normalnom iskorišćenju kalcijuma i fosfora i stvaranju kolagena za funkciju hrskavice i kostiju.

Namena
Kod osteoartritisa, kod bolnih i upalnih stanja zglobova, ukočenosti zglobova, oštećenja hrskavice i stanja koja prouzrokuju ograničenu pokretljivost tela, kod pacijenata koji imaju bolove u sitnim zglobovima šake, kod sportista i rekreativaca da na vreme misle o svojim zglobovima i sačuvaju hrskavicu.

Način primene
1-2 kapsule, jednom do dva puta dnevno.

Dejstvo
Sadrži jedinstven hondroitin poput ljudskog, koji ima 43% veću iskoristljivost u organizmu, pa mnogo više doprinosi pokretljivosti zglobova, formiranju vezivnih tkiva i stvaranju kolagena.

Sastav
1 kapsula sadrži:
-Hondroitin sulfat – 150 mg
-Glukozamin sulfat – 187,5 mg
-SAM-e – 50 mg
-Vitamin C – 12 mg
-Mangan – 075 mg
-Vitamin D3 – 2,5 mcg

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop