za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila, 50 ml

Original price was: 2,733.00 rsd.Current price is: 2,323.00 rsd.

Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu – preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Nanosi se dva puta dnevno nakon čišćenja na lice, vrat i predeo dekoltea, pružajući trenutnu i dugotrajnu zaštitu i negu kože i efikasno otklanja crvenilo, štiteći kožu i umanjujući iritaciju tokom vremena.

Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu – preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Nanosi se dva puta dnevno nakon čišćenja na lice, vrat i predeo dekoltea, pružajući trenutnu i dugotrajnu zaštitu i negu kože i efikasno otklanja crvenilo, štiteći kožu i umanjujući iritaciju tokom vremena.

Ova formula kombinuje dva aktivna sastojka: SymSitive* i likokalkon A.
SymSitive* je inovativni aktivni sastojak koji kao regulator osetljivosti deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti. On umiruje neprijatne osećaje i podože nivo podnošljivosti preosetljive kože.

Likokalkon A je aktivni saastojak iz ekstrakta korena sladića (Glycyrrhiza Inflata). On je istovremeno antioksidans, smanjuje crvenilo i ublažava iritaciju.

Važno je zaštititi kožu od intolerancije i alergijskih reakcija, pa je stoga Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila prečišćena formulacija koja koristi samo ograničen broj sastojaka, dok je pakovanje dizajnirano tako da zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila svede mogućnost zagađenja na minimum.

Kliničke studije

Klinička i dermatološka ispitivanja dokazuju visoku podnošljivost i odličnu efikasnost u odnosu na preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi.

Efikasnost Eucerin AntiREDNESS KREME PROTIV CRVENILA je procenjena u kliničkom ispitivanju* na 55 žena (19-60 godina) sa preosetljivom kožom ili kožom sklonom rozacei/kuperozi. Preparat je nanošen dva puta dnevno u periodu od 4 nedelje, sa „split-face“dizajnom studije.

Svojstva

high tolerability
odlična podloga za šminku
nekomedogeno
bez konzervanasa
bez parabena
bez parafina
bez parfema
bez alkohola
bez boja
bez emulgatora

Kako se koristi?
Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila je je „prečišćena“ formulacija, što znači da sadrži ograničen broj sastojaka i da je bez konzervansa (uključujući parabene), parafina, mirisa i alkohola.

Uputstva

Za trenutno i dugotrajno ublažavanje crvenila, radi vraćanja potpore koži i intenzivne hidratantnosti, nanositi svakodnevno ujutru i/ili uveče na dobro očišćenou kožu lica, vrata i predela dekoltea.

Kako deluje

Kako preosetljiva koža uobičajeno ima narušenu barijernu funkciju, ona je sklonija iritaciji, a pojačana reaktivnost senzitivnih vlakana u koži uslovljava njihovu laku aktivaciju stresogenim faktorima. Prečišćenost formulacije i pakovanje koje sprečava zagađenje pomažu da se intolerancija i alergijske reakcije svedu na minimum.

Kada je koža osetljiva senzitivna vlakna u epidermu reaguju brže i mnogo jače nego u normalnoj koži, izazivajući neprijatne osećaje u koži. SymSitive* je prvi aktivni sastojak namenjen regulaciji aktivacije senzitivnih vlakana u koži, koji ublažava vrlo osetljivu kožu i pruža trenutno olakšanje. Pošto su senzitivna vlakna manje iritirana ona ne reaguju preterano na stresogene faktore. Tokom vremena prag tolerancije kože se podiže i preosetljiva koža je umirena.

Likokalkon A je prirodni sastojak koji deluje antioksidantno i protiv zapaljenja i koji brzo umiruje iritaciju kože i vidljivo smanjuje crvenilo. On ublažava crvenilo kože i eritem usled izlaganja UV zracima jer pojačava zaštitu ćelija protiv stresa.

* =zašt. robna markaSymrise AG, Germany

Svi sastojci

Voda, Glycerin, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate, Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, 4tButylcyclohexanol TransIsomer, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Caprylyl Glycol
Sastojci u proizvodima redovno se ažuriraju. Iz tog razloga povremeno može doći do odstupanja između sastojaka na našoj web stranici i na pakovanju proizvoda. Stoga preporučujemo da uvek obratite pažnju na podatke na pakovanju proizvoda i proverite tamo navedene sastojke.

PREPORUKE I UPOZORENJA

Koristite Eucerin AntiREDNESS Kremu protiv crvenila ako…

imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

i želite trenutno umirenje, dugotrajnu negu i zaštitu kao i uklanjanje crvenila.

Probajte drugi preparat ako…

Imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi i

želite ujednačenu boju tena . U tom slučaju koristite Eucerin AntiREDNESS Dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima

Imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

i potrebna Vam je SPF zaštita. Ako je tako, probajte Eucerin AntiREDNESS Dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima

Imate preosetljivu kožu

ali ne patite od crvenila. U tom slučaju probajte Eucerin UltraSENSITIVE Kremu za suvu kožu lica.

Imate preosetljivu normalnu do kombinovanu kožu bez crvenia

pobajte Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica.

Imate atopijski dermatitis u fazi upale

Probajte Eucerin AtopiControl Acute Kremu za akutnu negu.

Imate atopski dermatitis koji nije u fazi upale

Probajte Eucerin AtopiControl Krema za negu lica

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop