za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

ESI Omegactive vegan (Omega 3, 6, 7 i 9) 120 kapsula

1,657.50 RSD

Omegactive vegan (Omega 3, 6, 7 i 9) 120 kapsula Omegactive® je dijetetski dodatak ishrani na bazi nezasićenih masnih kiselina: Monozasićenih (Omega 7 i Omega 9) Polinezasićenih (Omega…

Omegactive vegan (Omega 3, 6, 7 i 9) 120 kapsula
Omegactive® je dijetetski dodatak ishrani na bazi nezasićenih masnih kiselina:
Monozasićenih (Omega 7 i Omega 9)
Polinezasićenih (Omega 3 i Omega 6)
Sadrži ulje semena lana (omega 3 i omega 6), ulje noćurka (omega 6), maslinovo ulje (omega 9), ulje iz ljuske pirinča (omega 3 i omega 9) i ulje iz ploda vučjeg trna (omega 7).
OMEGACTIVE ® je 100% biljni preparat u posebnoj mekoj biljnoj kapsuli VEGICAPS® SOFT.
Upotreba OMEGACTIVE® kapsula je korisna za obezbeđivanje uravnoteženog unosa ovih hranljivih sastojaka koji deluju kao prirodni antioksidans i snabdevaju organizam nezasićenim masnim kiselinama neophodnim za njegovo dobro funkcionisanje. OMEGACTIVE® kapsule su povoljno utiču na kardiovaskularni sistem (smanjuju rizik od ateroskleroze, povoljno utiču na nivo triglicerida i holesterola). Omega nezasićene masne kiseline blagotvorno deluju na kožu i treba ih uzimati kao dodatak ishrani kod specifičnih dermatoloških promena na epidermu kao što su atopični ekcem, dermatitis, psorijaza, perutanje kože i sl. OMEGACTIVE® kapsule povoljno utiču na ublažavanje tegoba predmenstrualnog sindroma (PMS).
Klinička studija je pokazala smanjenje nivoa triglicerida (za 31%) i LDL holesterola (za 35%) nakon 6 meseci odgovarajuće ishrane i uzimanja 3 kapsule dnevno proizvoda Omegactive.
Upotreba
2-3 kapsule na dan.
U slučaju da se osoba nalazi na terapiji antikoagulansima ili inhibitorima agregacije trombocita, potrebno je konsultovati lekara radi smanjenja preporučenog načina upotrebe na 1 kapsulu ili potpunog ukidanja upotrebe suplementa. Osobe koje se pripremaju za hiruršku intervenciju ne bi trebalo da koriste suplement.
Sastav
-ulje semena lana (omega 3 i omega 6)
-ulje noćurka (omega 6)
-maslinovo ulje (omega 9)
-ulje iz ljuske pirinča (omega 3 i omega 9)
-ulje iz ploda vučjeg trna (omega 7)
Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.
Pakovanje: 120 kapsula

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop