za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

ESI Normolip 5 forte 30 kapsula DuoPack

1,657.50 rsd

ESI Normolip 5 forte 30 kapsula DuoPack Dijetetski dodatak ishrani na bazi fermentisanog crvenog pirinča, hroma, gama orizanola, koenzima Q10 i polikozanola koji doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola, triglicerida…

ESI Normolip 5 forte 30 kapsula DuoPack
Dijetetski dodatak ishrani na bazi fermentisanog crvenog pirinča, hroma, gama orizanola, koenzima Q10 i polikozanola koji doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola, triglicerida i glukoze u krvi.
Sinergijsko delovanje ovih komponenti omogućava smanjenje apsorpcije holesterola koji se unosi hranom, smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi organizam i snižavanje triglicerida.
Klinička studija je pokazala uticaj proizvoda Normolip 5 forte na smanjenje nivoa holesterola: 30 osoba je nakon 2 meseca uzimanja 1 tablete dnevno imalo prosečno smanjenje nivoa holesterola od oko 20% za ukupni holesterol, 27% za LDL holesterol i 17% za trigliceride.
Upotreba
1 kapsula dnevno, najbolje posle večere uz malo vode.
Osobe koje su na terapiji statinima, varfarinom, hemofiličari i osobe koje čekaju na operaciju ne bi trebalo da uzimaju ovaj preparat. Dijabetičari bi trebalo da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja suplemenata sa hromom.
Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Sastav
Fermentisani crveni pirinač, hrom, gama orizanol, koenzim Q10 i polikozanoli.
Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.
Pakovanje: 2 x 30 kapsula.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop