za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

ESI No Dol kolagen 45 tableta

1,549.13 rsd

ESI No Dol kolagen 45 tableta Nodol Kolagen je namenjen profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama koje imaju problem sa povredama i bolnim zglobovima i mišićima. Spre…

ESI No Dol kolagen 45 tableta
Nodol Kolagen je namenjen profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama koje imaju problem sa povredama i bolnim zglobovima i mišićima. Sprečava povrede i štiti zglobove i ligamenate pri opterećenju. Ubrzava oporavak tkiva kod povreda zglobova, mišića i tetiva. Povećava otpornost muskulo-skeletnog sistema, skraćuje period oporavka mišića nakon fizičke aktivnosti, ublažava bolove u zglobovima nastale usled preopterećenja, ubrzava zarastanje preloma kostiju i oporavak. Kolagen je osnovna komponenta vlakana vezivnog tkiva i čini 70% vezivnog i kožnog tkiva, kao i tkiva kostiju i zuba. Neophodan je u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnutost kože i krvnih sudova.
Upotreba
Uzimati jednom do dva puta dnevno po 1 tabletu posle jela.
Sastav
Kolagen hidrolizat, kurkuma suvi ekstrakt rizoma, hondroitin sulfat, vitamin C, hijaluronska kiselina. Ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu, GMO.
Pakovanje Nodol kolagena sadrži 45 tableta.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop