za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

ESI Multicomplex Senior vitamini + minerali + koenzim Q10 30 tableta

Original price was: 930.00 rsd.Current price is: 790.50 rsd.

ESI Multicomplex Senior vitamini + minerali + koenzim Q10 30 tableta Anti-aging formula koja sadrži 13 Vitamina, 12 minerala i koenzimom Q10 u koncentracijama koje se preporučuju osobama nakon pedesete…

ESI Multicomplex Senior vitamini + minerali + koenzim Q10 30 tableta
Anti-aging formula koja sadrži 13 Vitamina, 12 minerala i koenzimom Q10 u koncentracijama koje se preporučuju osobama nakon pedesete godine života za dobro zdravlje i vitalnost. Izbalansirana formula pruža neophodne antioksidanse i oligominerale koji štite kardiovaskularni sistem i usporavaju starenje ćelija, štiti kosti i kožu.
Dijetetski dodatak ihrani za jačanje organizma osoba starijih od 50 godina.
Multicomplex Senior je koristan za obezbeđivanje dodatne količine hranljivih sastojaka u slučaju nepravilne ishrane ili povećanih potreba. Preporučuje se uzimanje 1 tablete dnevno čime se organizmu pružaju dodatne količine vitamina i minerala naročito važnih u ovom periodu života. Osim vitamina i minerala Multicomplex Senior sadrži i koenzim Q10 koji povoljno deluje na kardivaskularni sistema, ali štiti i sve ostale ćelije jer je odličan antioksidans. Praktično pakovanje sadrži 30 tableta što je dovoljno za mesec dana svakodnevne upotrebe.
Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.
Primena
1 tableta dnevno, nakon jela uz malo vode.
Sastav
Vitamini A, B1, B2, B3 (PP), B6, B12, C, D, E, K, biotin, pantotenska kiselina, hlor, hrom, gvožđe, jod, kalcijum, fosfor, magnezijum, mangan, molibden, bakar, selen, cink, koenzim Q10.
Pakovanje: 30 tableta.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop