za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

ESI Aloe Vera sok 500 ml

Kategorija:

790.50 rsd

ESI Aloe Vera sok 500 ml Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu…

ESI Aloe Vera sok 500 ml
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselina i oligoelemenata. ESI spa garantuje minimalni sadržaj polisaharida od 7000 mg/l.
Najčešće se preporučuje:
-za jačanje imuniteta (posledica visokog sadržaja mukopolisaharida). Antivirusni, antibakterijski i antizapaljenski efekti su posledica sadržaja brojnih enzima i antrahinona.
-kod kolitisa i iritabilnog kolona
-kod rekonvalescenata za brži oporavak
-za pročišćavanje organizma i izbacivanje toksina, kao i ublažavanje neželjenih dejstava pojedinih lekova (npr. hemioterapeutika)
-uz redovnu terapiju kod pacijenata sa dijabetesom tipa II za bolju kontrolu nivoa šećera u krvi
-za prevenciju ateroskleroze
Preporučuje se 1 doza od 25ml soka, najviše tri puta dnevno, nerazblaženo ili pomešano sa vodom. Pre upotrebe promućkati. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od mesec dana. Preparat je prirodni proizvod i zbog toga može varirati u ukusu, boji i gustini od serije do serije; ove razlike nemaju uticaj na kvalitet i efikasnost proizvoda.
Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.
Sastav
Aloe vera sok.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop