za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

DEVITIN D3 2000IU ORALNE KAPI ZA ODRASLE 15ml

637.50 rsd

DevitIN D3 2000IU oralne kapi za odrasle je dijetetski proizvod u obliku oralnih kapi koji u jednoj dozi sadrži 50 µg (2000 internacionalnih jedinica) vitamina D3. DevitIN D3 2000IU oralne…

DevitIN D3 2000IU oralne kapi za odrasle je dijetetski proizvod u obliku oralnih kapi koji u jednoj dozi sadrži 50 µg (2000 internacionalnih jedinica) vitamina D3.
DevitIN D3 2000IU oralne kapi Vam može pomoći ukoliko imate problema sa:
-Oslabljenim imunitetom
-Osteopenijom
-Osteoporozom
-Povećanim nivoom stresa
-Nedostatkom vitamina D
-Nedostatkom minelara u kostima
-Nedostatak vitamina D vrlo često dovodi do osteoporoze i slabosti mišića koji predstavljaju faktore rizika za prelome kostiju kod muškaraca i žena preko 60 godina.
Glavna funkcija vitamina D je regulacija homeostaze kalcijuma u telu i modulacija skeleta, odnosno, razvoj i mineralizacija kostiju. Zahvaljujući njegovoj ulozi u apsorpciji kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta, vitamin D omogućava adekvatnu izgradnju i održavanje zdravlja kostiju i zuba i važan je faktor u prevenciji nastanka osteoporoze.
Nedostatak vitamina D može biti povezan sa povećanim nivoom stresa, anksioznošću i depresijom. Međutim, redovna suplementacija ovim vitaminom može uticati i na popravljanje raspoloženja, jer je prisustvo receptora za vitamin D identifikovano u delovima mozga koji su odgovorni za emocije i raspoloženje.
Vitamin D se često naziva „vitaminom sunca“ jer ga ljudski organizam pod dejstvom sunčeve svetlosti sam sintetiše u koži. Međutim, postoje situacije kada sinteza u koži nije dovoljna da zadovolji potrebe organizma za vitaminom D3. Zbog sve bržeg načina života, sve je teže prikupiti dovoljnu količinu vitamina D iz prirodnih izvora, pa se sve češće savetuje upotreba dijetetskih suplemenata kako bi se nadoknadilo ono što nismo „ukrali“ od sunca tokom dana.
DevitIN D3 2000IU oralne kapi za odrasle omogućavaju brzu apsorpciju vitamina D putem oralne sluznice. Neutralnog su ukusa i ne sadrže šećer, kao ni veštačke boje i arome.
Specijalno dizajniran aplikator (kapaljka) omogućava jednostavnu primenu i precizno doziranje.
Sastav:
-2000 IU vitamina D (holekalciferol)
Upotreba
Prema priloženom uputstvu

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop