za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

DeColi Bočica

Kategorija:

3,162.00 rsd

DeColi je dijetetski proizvod namenjen za osobe sa urinarnom infekcijom izazvanom bakterijom Escherichia coli (E. coli), kao i za osobe kod kojih su prisutne česte rekurentne urinarne infekcije izazvane ovom bakterijom…

DeColi je dijetetski proizvod namenjen za osobe sa urinarnom infekcijom izazvanom bakterijom Escherichia coli (E. coli), kao i za osobe kod kojih su prisutne česte rekurentne urinarne infekcije izazvane ovom bakterijom.
Način upotrebe: Preparat najbolje deluje ukoliko se sa primenom krene već pri pojavi prvih simptoma infekcije.
Pri svakoj primeni razmutiti preporučenu dozu preparata u čaši vode i popiti. Posle sat vremena početi sa uzimanjem što više tečnosti. Ovakvim načinom primene se omogućava da koncentrovani rastvor DeColi najpre dospe u urinarni trakt gde se vezuje za bakterije E. coli, nakon čega se bakterije vezane za D-manozu ispiraju sa puno tečnosti i eliminišu iz urinarnog trakta.
Odrasli i deca preko 12 godina – kod akutnih urinarnih infekcija: ½ kafene kašike praha rastvoriti u pola čaše vode i piti na svakih 6 sati prva tri dana. Zatim, nastaviti 2 puta dnevno po ½ kafene kašike praha rastvorenu u čaši vode. Kod preventivne primene: ½ kafene kašike praha rastvorenu u čaši vode piti 2 puta dnevno.
Deca od 3 do 12 godina – kod akutnih urinarnih infekcija: ¼ kafene kašike praha rastvoriti u pola čaše vode i piti na svakih 6 sati prva tri dana. Zatim nastaviti 2 puta dnevno po ¼ kesice. Kod preventivne primene: ¼ kafene kašike praha rastvoriti u pola čaše vode i piti 2 puta dnevno.
D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore creva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često mogu javiti nakon primene antibiotika. Bakterije ne mogu razviti rezistenciju prema DeColi. Najveći broj pacijenata prilikom primene D-manoze nema neželjena dejstva, a ukoliko se jave, prolaznog su karaktera.
Napomena: Ne preporučuje se deci mlađoj od 3 godine i osobama preosetljivim na sastav proizvoda. Dijabetičari mogu koristiti D-manozu uz redovnu kontrolu šećera u krvi. Preparat ne treba da koriste osobe sa hroničnim oboljenjem bubrega. Ukoliko se nakon dva dana uzimanja preparata ne oseti poboljšanje, pacijent treba obavezno da se obrati lekaru.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop