za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Collacare Flexy 30 kesica

3,187.50 rsd

Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C. Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida…

Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.
Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 Da.
Kolagen je sastavni deo mnogih tkiva u ljudskom organizmu, uključujući kosti, hrskavicu, kožu, tetive, krvne sudove, desni i zube, i neophodan je za održavanje njihove normalne strukture i funkcije.
Hijaluronska kiselina, isto tako, je značajan sastavni deo vezivnih tkiva, epitelnih tkiva i kože i održava njihovu elastičnost. Prisutna je u sinovijalnoj tečnosti koja služi za podmazivanje zglobova.
Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena.
Način upotrebe
Proizvod je namenjen za oralnu upotrebu.
Preporučena dnevna doza:
Odrasli : 1 – 2 kesice dnevno.
Sadržaj jedne kesice se rastvara u vodi na sobnoj temperaturi.
Dejstvo
Sastojci obezbeđuju pojačanu sintezu kolagena u organizmu, čime doprinosi celokupnom procesu regeneracije i podmlađivanja:
– Ublažava bolna stanja
– Poboljšava pokretljivost i smanjuje bol u zglobovima kod pacijenata sa osteoartritisom
– Obezbeđuje normalnu funkciju zglobova
– Pomaže u periodu oporavka i rehabilitacije
– Čini kožu lepšom i zategnutijom, povećava hidrataciju, elastičnost i opšti izgled kože, smanjuje bore i vidljive znake starenja kože
Sastav
Sadržaj jedne kesice:
Kolagen 5000 mg
Vitamin C 40 mg
Natrijum-hijaluronat 27,5 mg

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop