za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

CEVITAL VITAMIN C TABLETE, 500MG

Kategorija:

1,593.75 rsd

Cevital Vitamin C tablete sadrže 500mg vitamina C u jednoj tableti. Vitamin C pripada grupi vitamina rastvorljivih u vodi i esencijalan je za brojne biološke procese. Zahvaljujući antioksidativnom…

Cevital Vitamin C tablete sadrže 500mg vitamina C u jednoj tableti. Vitamin C pripada grupi vitamina rastvorljivih u vodi i esencijalan je za brojne biološke procese. Zahvaljujući antioksidativnom i imunoprotektivnom delovanju, preporučuje se njegova preventivna primena u cilju jačanja imuniteta, u sezoni prehlada i virusa, ali i kao pomoć ukoliko infekcija već postoji. Neophodan je za sintezu kolagena, proteina koji ulazi u sastav vezivnog tkiva. Vitamin C omogućava apsorpciju gvožđa, pomaže kod upale i krvarenja desni, doprinosi zarastanju rana.
Preporučuje se:
-kod oslabljenog imuniteta, učestalih infekcija
-za prevenciju prehlade i gripa
-u stanjima stresa
-starijim osobama, sportistima, pušačima
-za bolju apsorpciju gvožđa
-kod upale i krvarenja desni
Sastav:
1 tableta sadrži 500mg vitamina C
Vitamin C ima važnu ulogu u većini oksido-redukcionih procesa u organizmu i uključen je u više od 300 bioloških procesa. Neophodan je za metabolizam aminokiselina, neurotransmitera, holesterola, folne kiselinu i gvožđa. Dokazano je da su prirodni i sintetski vitamin C hemijski identični, odn. da imaju jednaku bioraspoloživost i biološko delovanje. Vitamin C je neophodan je za sintezu kolagena i drugih komponenata vezivnog tkiva.
Redovnim uzimanjem vitamina C ublažavaju se simptomi i samo trajanje prehlade.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop