za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Čaj za varenje i protiv nadimanja (Čaj broj 7)

420.75 rsd

aj za varenje i protiv nadimanja (Čaj broj 7) Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži gorke sastojke, etarska ulja (koja sadrže karvon, dilapiol, umbeliferon…

Čaj za varenje i protiv nadimanja (Čaj broj 7)
Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži gorke sastojke, etarska ulja (koja sadrže karvon, dilapiol, umbeliferon, skopoletin, linalol, trans-anetol, mentol, proazulen), antrahinonske glikozide (frangulin A i B i glukofrangulin A i B), cijanogene glikozide, tanine, peptidne alkaloide, germakranolide, poliacetilene, triterpene, sterole, seskviterpenske laktone, aminokiseline, holin, proteine i organske kiseline (kafenu i hlorogensku).
Sastav:
Plod mirođije (Anethi fructus)
Cvet kamilice (Chamomillae flos)
Plod korijandera (Coriandri fructus)
Plod morača (Foeniculi fructus)
Kora krušine (Frangulae cortex)
Herba pitome nane (Menthae piperitae herba)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ČAJA ZA VARENJE I PROTIV NADIMANJA povoljno deluju na lučenje želudačnog soka i žuči, ublažavanje nadutosti, grčeva i eliminisanje gasova, olakšanje varenja, kao i na regulisanje stolice.
Upotreba ČAJA ZA VARENJE I PROTIV NADIMANJA preporučuje se:
Kod otežanog varenja hrane i osećaja nadutosti posle težih i obilnijih obroka.
Ograničenja u upotrebi:
po potrebi, tokom trudnoće i dojenja Čaj za varenje i protiv nadimanja se može koristiti povremeno, u kraćem vremenskom periodu.
Način pripreme i upotrebe čaja:
Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji jedan sat, procediti. Piti po 200 ml nezaslađenog čaja posle ručka i večere.
Pakovanje: 100 g

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop