za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Čaj od lista sene

286.88 rsd

aj od lista sene Sastav: List sene (Sennae folium) Osobine: List sene sadrži antrahinonske heterozide (senozide A i B), polisaharide, flavonoide, monoterpene, seskviterpene, fenilpropane, etarsko ulje i palmitinsku kiselinu. Aktivni…

Čaj od lista sene
Sastav:
List sene (Sennae folium)
Osobine: List sene sadrži antrahinonske heterozide (senozide A i B), polisaharide, flavonoide, monoterpene, seskviterpene, fenilpropane, etarsko ulje i palmitinsku kiselinu.
Aktivni sastojci LISTA SENE deluju stimulišuće na crevnu peristaltiku, a usled svojih hidrofilnih osobina povećavaju volumen crevnog sadržaja, i na taj način podstiču i olakšavaju pražnjenje creva.
Upotreba ČAJA OD LISTA SENE preporučuje se : kod povremenih zatvora, za regulisanje stolice.
Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja od lista sene se ne preporučuje tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina.
Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : kod osetljivih osoba, može izazvati grčeve i stomačne bolove. Kontraindikovana je upotreba kod ileusa.
Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu kafenu kašičicu lista sene preliti sa 200 ml ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da odstoji 10 do 20 minuta. (Čaj se može pripremiti i na sledeći način: jednu kafenu kašičicu lista sene preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti i ostaviti da odstoji 12 sati.) Procediti i popiti jednu šolju čaja uveče pre spavanja.
Pakovanje: 80 g

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop