za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Čaj kod zapaljenja bubrega (Čaj broj 16)

413.10 rsd

aj kod zapaljenja bubrega (Čaj broj 16) Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), sterole, saponine, saponozide (kalendulozid), kalendulin, triterpenske…

Čaj kod zapaljenja bubrega (Čaj broj 16)
Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), sterole, saponine, saponozide (kalendulozid), kalendulin, triterpenske alkohole i druge terpenoide, flavonoide, polisaharide, poliacetilene, cijanogene glikozide, sluzi, pektine, flavonoide, tanine, voćne kiseline, fenil karbonske kiseline, silicijumovu kiselinu, karotenoide i vitamine C, E i K.
Sastav:
Seme lana (Lini semen)
Plod šipurka (Cynosbati fructus)
Herba rastavića (Equiseti herba)
List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)
List breze (Betulae folium)
Cvet nevena (Calendulae flos)
Koren zečijeg trna (Ononidis radix)
Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod zapaljenja bubrega svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija urinarnog sistema, takođe, svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja. Aktivni sastojci koji ulaze u sastav ove čajne mešavine deluju i protivupalno, kao i na ublažavanje grčeva i bolova kod upale bubrega.
Upotreba ČAJA KOD ZAPALJENJA BUBREGA preporučuje se:
Kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja.
Ograničenja u upotrebi:
Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba Čaja kod zapaljenja bubrega.
Način pripreme i upotrebe čaja:
Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti tri puta dnevno po 200 ml
nezaslađenog čaja posle jela.
Pakovanje: 100 g

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop