za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Brohocea

Kategorija:

478.13 rsd

Bronhocea pomaže u ublažavanju simptoma gripa i prehlade kao što su: kašalj, problemi sa disanjem, bol u grlu i povišena temperatura. Efikasna je kod: Gripa Prehlade Ka…

Bronhocea pomaže u ublažavanju simptoma gripa i prehlade kao što su: kašalj, problemi sa disanjem, bol u grlu i povišena temperatura.
Efikasna je kod:
Gripa
Prehlade
Kašlja
Povišene temperature
Bola u grlu
Način upotrebe:
Odrasli i starije osobe – dva puta dnevno, ujutru i uveče, sadržaj jedne kesice rastvoriti u čaši mlake ili tople vode (ne vruće) i popiti.
Zahvaljujući odabranim sastojcima Bronhocea obezbeđuje normalno funkcionisanje gornjeg respiratornog sistema, smanjuje iritaciju grla i usne duplje, pomaže u održavanju normalne telesne temperature tela, održava normalno stanje pluća i bronhija i jača odbrambenu snagu organizma.
Koren belog sleza je bogat sluzima koje oblažu sluzokožu usne duplje i ždrela, smanjuju iritaciju grla i pomažu u smirivanju suvog kašlja.
Kora vrbe sadrži glikozid salicin, koji ima hemijsku strukturu sličnu aspirinu. Ekstrakt korena vrbe pomaže u ublažavanju groznice i temperature kod prehlade, manjih bolova u zglobovima i glavobolje.
Koren sladića sadrži glicirizin koji pomaže u izlučivanju sekreta iz pluća i bronhija kod kašlja i prehlade i ima antivirusna svojstva.
List nane sadrži etarsko ulje koje ima antimikrobno dejstvo. Pomaže organizmu u borbi sa bakterisjkim infekcijama respiratornog sistema.
Dodatak vitamina C u Bronhocea prašku pomaže u očuvanju imuniteta.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop