za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Bonrize tablete za žvakanje

1,593.75 rsd

Bonrize, tablete za žvakanje je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D3 i fitat (inozitol-heksafosfat). Fitati su soli fitinske kiseline i one aktiviraju osteoblaste koji učestvuju u formiranju ko…

Bonrize, tablete za žvakanje je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D3 i fitat (inozitol-heksafosfat).
Fitati su soli fitinske kiseline i one aktiviraju osteoblaste koji učestvuju u formiranju koštane mase, a inhibiraju osteoklaste koji učestvuju u razgradnji koštane mase.
Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju i zuba, održavanju normalne mišićne funkcije i normalnoj funkciji imunskog sistema.
Način upotrebe:
Sažvakati jednom dnevno jednu tabletu izmedju obroka.
Namenjeno odraslim osobama.
Osteoporoza je bolest koja nastaje kao posledica smanjenja koštane mase i poremećaja građe kostiju, zbog čega kosti postaju podložne prelomima.
Prema definiciji Svetske Zdravstvene Organizacije ako je koštana gustina izmerena na aparatu, koji se naziva osteodenzitometar, manja za 2,5 ili više standardnih devijacija u odnosu na prosečnu koštanu gustinu mladih osoba radi se o osteoporozi. Pri tome treba napomenuti da jedna standardna devijacija predstavlja deseti deo ukupne koštane mase manje.
Aktivne komponente:
Vitamin D3 (holekalciferol) 5,0 µg
Ekstrakt pirinča (Oryza sativa)
standardizovano na min. 85% fitata (inozitol-heksafosfat) 400,0 mg
Upozorenje: Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda, nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop