za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

BiVits ACTIVA®Alfa lipoinska kiselina 300

Kategorija:

1,644.75 rsd

KADA TI TREBA SAVEZNIK PROTIV DIJABETESA BiVits ACTIVA Alfa lipoinska kiselina 300 je formula koja obezbeđuje optimalnu dozu alfa lipoinske kiseline koja je antioksidans od ključnog značaja za…

KADA TI TREBA SAVEZNIK PROTIV DIJABETESA
BiVits ACTIVA Alfa lipoinska kiselina 300 je formula koja obezbeđuje optimalnu dozu alfa lipoinske kiseline koja je antioksidans od ključnog značaja za zaštitu nerava i smanjenje simptoma oštećenja nervnih završetaka. Alfa lipoinska kiselina doprinosi boljoj regulaciji nivoa šećera u krvi i smanjenju rizika od razvoja komplikacija dijabetesa melitusa, kao i zaštiti srca i krvnih sudova.
Pakovanje sadrži 60 tableta, namenjeno za 2 meseca primene.
Bez glutena.
Pogodno za vegane.

Namena
Oštećenja nerava različitog porekla, dijabetesa i dijabetesne polineuropatije, gojaznosti i metaboličkog sindroma, bolesti srca i krvnih sudova, antioksidativna zaštitu ćelija od starenja.

Način primene
Odrasli 2 do 4 puta dnevno po jednu tabletu.

Dejstvo
Alfa lipoinska kiselina je snažan antioksidans koji ima pristup gotovo svim ćelijama u organizmu, gde doprinosi zaštiti od oksidativnog stresa. Učestvuje u velikom broju hemijskih reakcija, a neke od najvažnijih su regulacija normalnog nivoa šećera u krvi, zaštita nervnih ćelija od oštećenja, produkcija energije, regeneracija drugih antioksidanasa i kognitivne funkcije.

Sastav
1 kapsula sadrži:
Alfa liponska kiselina – 300 mg

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop