za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Aqua maris STRONG sprej za nos, 30ml

Kategorija:

496.88 rsd

100% prirodan sprej za nos. Hipertonična morska voda iz Jadrana bogata solima i oligoelementima na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, alergije i gripa. Pogodan za odrasle i…

100% prirodan sprej za nos. Hipertonična morska voda iz Jadrana bogata solima i oligoelementima na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, alergije i gripa. Pogodan za odrasle i decu stariju od 3 godine. Bezbedan za primenu kod trudnica. Aqua Maris® Strong prirodni je dekongestiv (odčepljuje nos). Zbog visoke koncentracije soli procesom osmotskog pritiska uklanja višak tečnosti iz sluzokože nosa čime smanjuje njen otok i čini disanje lakšim.Preporučuje se osobama sa začepljenim nosem i otežanim disanjem, a može se koristiti samostalnoili u kombinaciji sa standardnom terapijom. Namena: na prirodan način otpušava nos, može se koristiti neograničeno dugo.
Način primene: Aqua Maris® Strong dozirni sprej za nos raspršiti 1-2 puta u svaku nozdrvu, nekoliko puta dnevno. Sastav: 100% morska voda iz Jadrana Bez konzervansa.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop