za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Aptamil HA-2 400g

Kategorija:

Original price was: 1,500.00 rsd.Current price is: 1,275.00 rsd.

Na žalost, ovaj proizvod više nije dostupan, s obzirom da ga uvoznik više ne uvozi. Posavetujte se sa svojim pedijatrom o zameni. Pogledajte APTAMIL ALLERGY DIGESTIVE CARE, koji se koristi kod beba koje su preosetljive na hranu.

Нема на залихама

Dijetetski proizvod.
Hrana za posebne medicinske namene.
Izbor prelazne formule za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergija.
Aptamil H.A. 2 je adaptirana mlečna formula prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojeve alergija. Veći broj studija je pokazao da porodična istorija alergijskih oboljenja povećava rizik da se kod bebe pojave isti. Ovaj rizik je veći ukoliko alergijsko oboljenje postoji kod bližih srodnika – roditelja ili braće i sestara. Za bebe sa visokim rizikom razvoja alergija, preporučuje se hipoalergena formula – formula zasnovana na proteinima sa smanjenom alergenošću.
Aptamil H.A. 2 sadrži sve hranljive sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj. Aptamil H.A. 2 je pogodan za odojčad stariju od šest meseci i treba da predstavlja deo uravnotežene mešovite ishrane.
Upotreba:
1. Uvek operite ruke i očistite sve što koristite za pripremu obroka.
2. Sterilišite flašicu i cuclu prokuvavanjem u vodi tokom 10 minuta.
3. Prokuvajte čistu vodu za piće 10 minuta; ostavite je da se prohladi. Pogledajte tabelu za pripremu obroka; sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane mlake vode u sterilisanu flašicu. 4. Dodajte tačan broj ravnih merica praha. Poravnajte svaku mericu zadnjom stranom čistog noža. Ne utiskujte prah.
5. Zatvorite flašicu i dobro je promućkajte dok se prah sasvim ne rastvori. Stavite sterilisanu cuclu na flašicu. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani zgloba ruke. Koristite formulu odmah nakon pripreme.
6. Očistite flašicu i cuclu odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj u roku od tri nedelje nakon otvaranja.
Dojenje je najbolje za vašu bebu. Koristite Aptamil HA 2 samo po savetu lekara ili farmaceuta.
Pakovanje sadrži 400g.

Нема на залихама

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop