za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Aptamil AR-2 400g

Kategorija:

1,695.75 rsd

Dijetetski proizvod Prelazno mleko za odojčad Aptamil Anti-Regurgitation 2 je specijalna mlečna formula za odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, za odojčad stariju od…

Dijetetski proizvod
Prelazno mleko za odojčad
Aptamil Anti-Regurgitation 2 je specijalna mlečna formula za odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, za odojčad stariju od 6 meseci. Izbor prelazne formule za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane.
Upotreba:
1. Uvek operite ruke i očistite sve što koristite za pripremu obroka.
2. Sterilišite flašicu i cuclu prokuvavanjem u vodi tokom 10 minuta.
3. Prokuvajte čistu vodu za piće 10 minuta; ostavite je da se prohladi. Pogledajte tabelu za pripremu obroka; sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane mlake vode u sterilisanu flašicu. 4. Dodajte tačan broj ravnih merica praha. Poravnajte svaku mericu zadnjom stranom čistog noža. Ne utiskujte prah.
5. Zatvorite flašicu i dobro je promućkajte dok se prah sasvim ne rastvori. Stavite sterilisanu cuclu na flašicu. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani zgloba ruke. Koristite formulu odmah nakon pripreme.
6. Očistite flašicu i cuclu odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj u roku od tri nedelje nakon otvaranja.
Dojenje je najbolje za vašu bebu. Koristite Aptamil AR-2 samo po savetu lekara ili farmaceuta.
Pakovanje sadrži 400g.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop