za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Abela Pharm Vitamin D3 1000 IJ, 30 kapsula

Original price was: 742.50 rsd.Current price is: 631.13 rsd.

Abela Pharm Vitamin D3 1000 IU je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi…

Abela Pharm Vitamin D3 1000 IU je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju, normalne mišićne funkcije, normalnih zuba, ima ulogu u ćelijskoj deobi. Vitamin D i kalcijum doprinose smanjenju gubitka koštane mase kod žena u post-menupauzalnom periodu. Abela Pharm Vitamin D3 1000 IU je namenjen za stanja kao što su: osteopenija, osteoporoza, autoimuna, kardiovaskularna i maligna oboljenja. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema kod dece i potreban je za normalan rast i razvoj kostiju.

Namena: Podrška imunom sistemu, kao i kod stanja kao što su osteopenija, osteoporoza, autoimuna, kardiovaskularna i maligna oboljenja.

Način primene
Odrasli 1 kapsula dnevno.

Dejstvo
Abela Pharm Vitamin D3 1000 IU je dijetetski proizvod za normalno funkcionisanje zdravog organizma. Pomaže kod imunog sistema, održavanje normalnih kostiju i normalne mišićne funkcije.

Sastav
Vitamin D3.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop